1-værelses lejlighed i Aarhus til 14900 kr.

Lej for 14.900 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
1 rum
Indflytning
01/08/2021
Størrelse
85 kvm
Periode
1-3 år

Her er muligheden for at leje en lækker lejlighed i høj kvalitet, stilfuldt møbleret i New Yorker stil og med en helt unik beliggenhed på skt. Clemens Stræde i Århus C – på strøget, overfor Magasin og med åen som nabo.
Lejligheden er beliggende på 3. sal med udsigt over den del af strøget, der udgøres af Sct. Clemens Stræde og Magasin. Der er gode lydisolerede vinduer, så man udelukkende nyder livet på gaden, når det ønskes.
Fra opgangen kommer man til en mindre gang med et aflukket vaskerum med både vaske- og tørrefaciliteter. Herfra adgang til den første af de 2 stuer en suite, der udgør TV-stuen. Denne er pænt møbleret med bl.a. stor lækker sofa og stort TV. I forlængelse heraf findes en elegant spisestue med flot stort spisebord og 6 tilsvarende stole. Derudover godt soveværelse med stor skabsvæg. Alle værelser har originalt plankegulv med helt fantastiske mønstre flere steder. Selve køkkenet, som ligger i åben forbindelse med TV-stuen, med med mørke unoform elementer, hvid bordplade og har alt i hårde hvidevarer. Her er lækre granitgulve. Sidstnævnt badeværelse med god plads, vaskearrangement og brus.
Lejligheden udlejes for en periode på 2 år. 
Huslejen er ex. forbrug.
OBS: billederne er fra lejligheden på 2. sal men viser indretning og stil i nævnte lejlighed 

Priser
Leje per måned 14.900 kr/md
Forbrug Ikke oplyst
Depositum Ikke oplyst
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage Ikke oplyst
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ja
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst