1-værelses lejlighed i København S til 19500 kr.

Lej for 19.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
1 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
85 kvm
Periode
12 - 14 måneder

Imponerende lejlighed beliggende på 12. sal med frit udsyn til vandet ved Amager Strand. Lejligheden er udført i eksklusive materialer og fremstår yderst privat. Lejligheden er vel udnyttet og indrettet og er egnet til en enlig lejer - eventuelt et par.

Man ankommer med elevator til 12. salen. Herfra er adgang til lejligheden entre med plads til overtøj. Videre adgang til stort og lækkert køkken alrum med vinduespartier fra gulv til loft. Fra alrummet er en imponerende og dragende udsigt til vandet. Her er indrettet en karnap med vinduespartier hele vejen rundt samt med en udgang til en god altan.
Alrummet er naturligt inddelt i spiseafdeling og opholdsafdeling og er generelt vel integreret med køkkenet. Køkkenet er af høj kvalitet og er udført med god bordplads samt alle nødvendige hårde hvidevarer.

Lejlighedens soveværelse er adskilt fra alrummet med en flot sprosset glasvæg. I soveværelset er der plads til en dobbeltseng og er ligeledes en flot udsyn mod vandet. Her er ligeledes indrettet et separat walk-in closet i lækre materialer med god opbevaringsplads.
Badeværelset er i en god størrelse og er udført med separat bruseniche samt vaskefaciliteter.

Der er brugsret til en privat parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder. Der er adgang til privat depotrum i kælder.

Lejligheden er velegnet til en enlig lejer. Udlejers ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Priser
Leje per måned 19.500 kr/md
Forbrug
Varme:
Vand
1.000 kr/md
600 kr/md
400 kr/md
Depositum 58.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Nej
Etage 1.
Elevator Ja
Altan Ja
Møbleret Nej
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst