1-værelses lejlighed i Risskov til 2500 kr.

Lej for 2.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
1 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
12 kvm
Periode
ubegrænset

8240 1 vær. lejlighed, 12 m2, Brassøvej 1, 1 mdr forudbetalt leje, 2500 i depositum, fremleje, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 500, overtagelse Snarest, elevator, altan, møbleret, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads

Roommate søges til 4-værelses lejlighed i Risskov! :)

Lejligheden er på cirka 92 kvadratmeter, består af fire værelser, to store og et lidt mindre. Det sidste værelse som nu lejes ud er et af de store og er cirka 10 kvadratmeter, hvor der derudover er et opbevaringsrum indbygget. Udover værelserne er der en stor stue og køkken med god siddeplads både ved spisebord og i sofaen. Derudover findes også en stor altan for enden af stuen.

Lejligheden er møbleret og alt inventar haves, såsom tv, vaskemaskine, opvaskemaskine, tallerkener og bestik og så videre

Lejligheden er beliggende i Risskov Engpark, et stort nyt område i Risskov. Der er 20 meter til en Rema 1000, 500 meter til letbanen og en Fitness World under en kilometer væk. Derudover er der masser af muligheder for både strand, skov og sø. Boligen er opført i 2018 og alt i lejligheden og området generelt fremstår derfor nyt.

Vi bor lige nu to personer i lejligheden, to mænd på 31 og 21 år som begge arbejder i Rema som henholdsvis souschef og elev. Vi søger en roommate til det sidste værelse som skal bo sammen med os. Vi søger en roommate på cirka samme alder som os, der er klar på at være en del af både fællesskabet og til at bidrage til hyggen i lejligheden, samt derudover den praktiske del såsom rengøring og oprydning. Vi er to stille og rolige personer, som er flinke og rare at bo sammen med. Vores nuværende roommate er flyttet til Ålborg og det er i den forbindelse vi derfor søger en ny.

Depositum udgør 1 måneds husleje og indflytning kan ske snarest efter aftale

Huslejen er på 3000 kroner i alt, der dækker vand, varme, el og internet.

Priser
Leje per måned 2.500 kr/md
Forbrug 500 kr/md
Depositum 2.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ja
Altan Ja
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst