2-værelses hus i Blommenslyst til 8500 kr.

Lej for 8.500 kr/md
Type
Ukendt
Værelser
2 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
137 kvm
Periode
ubegrænset

5491 villa, 2 vær., 137 kvm, forudbetalt leje kr. 25500, overtagelse: Snarest, husdyr tilladt, altan, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, garage, lejeperiode ubegrænset

Hus udlejes, i smukke naturlige omgivelser!

Skriv gerne få mere info og eventuelt fremvisning.

I kommer nemlig til at bo helt omgivet af skov, og fra blandt andet en dejlig udsigtsaltan og husets lyse udestue er der en helt ugeneret naturudsigt. I kan således se frem til at kunne følge med i sæsonernes skriftende farvespil i trækronerne, og der er ligeledes rigtig gode chancer for at kunne nyde udelivet i haven akkompagneret af fuglekvidder.

Foruden de ugenerede rammer omkring hjemmeadressen skal husets beliggenhed også fremhæves for den korte afstand til centrum af Odense, som kan tilbagelægges på ti minutter i bil - eller på en halv time, hvis I hopper på cyklen. Motorvejen kan I nå på fem minutter, og der er således også tale om en meget pendlervenlig beliggenhed.

Zoomer vi ind på huset, er det værd at bemærke, at de 136 boligkvadratmeter suppleres af en god kælder, som rummer yderligere 22 kvadratmeter. Ejendommen blev oprindeligt opført i 1942, og her er fine muligheder for jer, der drømmer om at sætte jeres eget præg på hjemmet.

Førstesalen byder på to gode værelser samt et praktisk opbevaringsrum, der eksempelvis kan indrettes som walk-in-closet. I stueplan får I et stort badeværelse med bruseniche, en entré med bryggersfaciliteter, et godt viktualierum samt et køkken med plads til at indrette en hyggelig spisekrog.

Priser
Leje per måned 8.500 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 0 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ja
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ja
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst