2-værelses lejlighed i København til 5000 kr.

Lej for 5.000 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
2 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
47 kvm
Periode
1-2 år

2450 2 vær. lejlighed, 47 m2, Rossinisvej, 8000 i depositum, lejeperiode 1-2 år, altan, møbleret, køleskab, parkeringsplads

Deltidsleje - part time rental only. Pendler søges til hel lejlighed, hvor vi skiftes til at bo. Vi har en lejlighed som vi ikke bruger på fuld tid, da vi også bor i Jylland - så vi leder efter et pendlerpar, som vil dele den med os - er det jer? Vi forestiller os at I måske har brug for 3 nætter om ugen i Kbh. i hverdagene.
Lejligheden ligger på 3. sal. Har køkken med god opbevaringsplads, dejlig stue mod syd/vest med sovesofa og spiseplads, soveværelse med 140 cm seng, lille badeværelse med nyt toilet, bruser og vask, lille altan og en skøn udsigt til Valbyparken. Der vil være opbevaring til jeres dyner/topmadras/sengetøj/håndklæder/toiletting, men ikke tøj. Vores tøj vil heller ikke blive i lejligheden. Køkkenet deler vi op, men vi kan sagtens have dele-madvarer. Bus 9As endestation kan ses fra stuen, og der er 10 minutters gang til Sjælør station og 15 minutters gang til Ny Ellebjerg. Stranden i Valbyparken er 15 minutters gang væk. Metro kommer i 2024 - Mozarts Plads 10 minutters gang. Gratis parkering foran lejligheden og cykelparkering i kælderen. Prisen er inkl. varme, el, vand, internet. Hvis kun en person skal bo der, så sætter vi huslejen 500 kr ned pga. mindre forbrug. Depositum 2 måneders husleje.

Priser
Leje per måned 5.000 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 8.000 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ja
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst