2-værelses lejlighed i Ry til 9000 kr.

Lej for 9.000 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
2 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
105 kvm
Periode
ubegrænset

8680 2 vær. lejlighed, 105 m2, Thorsvej 42 1, 9000 mdr forudbetalt leje, 27000 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 2000, overtagelse Snarest, altan, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads

Kom og bliv vores overboer. Vi hedder Ole og Matilde og er for nyligt flyttet ind i et dejligt hus i Ry tæt på Knudsø, bøgeskov og indkøbsmuligheder. 1. salen er på 105kvm og har to rum samt et stort køkkenalrum. Derudover er der også to hemse, man kan bruge til sovepladser, legerum eller bare hule:)
Huset er fra 1975 og er ikke nyrenoveret, men super hyggeligt.

Vi har ikke de store forventninger til, hvor meget vi skal socialisere med hinanden og tænker vi kunne finde ud af det efterhånden, hvis det viser sig du/I også går op i natur, mountain bikes, motor cykler, værksted, løbeture eller noget helt andet. I/du får egen indgang og hele to altaner (den ene endda med sø-udsigt).

Så drømmer du/I også om at bo tæt på noget af Danmarks smukkeste natur samtidig med stadig at være tæt på Århus, Silkeborg mm. så skriv lidt om dig selv/jer og hvilke forventninger du/I har til at bo i et to-familie hus med os.

Priser
Leje per måned 9.000 kr/md
Forbrug 2.000 kr/md
Depositum 27.000 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ja
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst