3-værelses hus i Hvidovre til 12500 kr.

Lej for 12.500 kr/md
Type
Ukendt
Værelser
3 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
115 kvm
Periode
ubegrænset

2650 villa, 3 vær., 115 kvm, lejeperiode ubegrænset

?? Fantastisk 3V Villa Lejlighed med Have, Nyt Køkken & 2 Badeværelser! ??
Drømmer du om en rummelig og indbydende bolig med alt, hvad hjertet begærer? Så er denne 3V villa lejlighed i Hvidovre det perfekte valg for dig og din familie!
?? Egen indgang og gode parkeringsmuligheder Med en egen indgang og gode parkeringsmuligheder får du både privatliv og bekvemmelighed.

??? Nyt køkken og 2 moderne badeværelser Nyd et spritnyt køkken, hvor madlavning bliver en leg, og to moderne badeværelser, der gør morgenerne til en behagelig start på dagen.
?? Hyggelig stue med pejs

?? Skøn have og tæt på natur Med en dejlig have lige udenfor døren har du masser af plads til leg og afslapning under åben himmel. Og med kun 200 meter til Frihedens Station er du tæt på både transportmuligheder og skønne naturoplevelser.

?? Masser af indkøbsmuligheder og børnevenligt område Beliggende tæt på masser af indkøbsmuligheder og i et børnevenligt område med skoler og institutioner i nærheden, får du det bedste af begge verdener!
?? Leje: 12.500 DKK/måned + 1.500 DKK forbrug
?? Depositum: 3 måneders leje
?? Tilgængelig fra: 15. april

?? Kontakt os nu på 51 48 74 40 mellem kl 18 og 20 for at få en fremvisning og oplev selv alt, hvad denne skønne bolig har at byde på!

Priser
Leje per måned 12.500 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 0 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan/terrasse Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst