3-værelses lejlighed i Glostrup til 9500 kr.

Lej for 9.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
3 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
81 kvm
Periode
1-2 år

2600 3 vær. lejlighed, 81 m2, emilsvej, 0 mdr forudbetalt leje, 28500 i depositum, lejeperiode 1-2 år, A/C forbrug pr mdr 1000, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, tekøkken, parkeringsplads, kælderrum

Delevenlig 3 -værelses villalejlighed udlejes i Glostrup tæt på stationen og 30 min til Københavns centrum. Lejligheden består af 2 etager på sammenlagt 81 m2. Stueetagen består af en entré, et toilet og en stor, hyggelig stue med højt til loftet og i forlængelse med et stort spisekøkken. På 1. sal er der et toilet, et bad og to dejlige værelser væk fra vejen med udsigt til fælleshaven.

I husets kælder er der fælles vasketøjsfaciliteter samt et fælles køleskab hvor man kan købe øl og sodavand til billige penge.
I fælleshaven findes en overdækket terrasse til fri afbenyttelse med fælles gasgrill, varmelamper og læhegn, hvilket gør det muligt at sidde ude året rundt. Der afholdes obligatorisk fælles havedag en gang hver eller hver anden måned (alt efter sæson og behov), så vores fælles udearealer holdes pæne.

Du/I vil komme til at bo alene i lejligheden og have 4 søde naboer i den anden side af huset. Vi håber at vores kommende lejere ikke har noget imod at der en gang imellem bliver holdt nogle arrangementer/aktiviteter, og har lyst til at deltage og holde arrangementer selv;)) Der bliver selvfølgelig vist hensyn.

Der vil være mulighed for overtagelse allerede 1. april eller 1. maj og der vil opkræves et depositum på 28300,-, 0,- i forudbetalt leje samt en månedlig husleje på 9500,- med 1000,- aconto forbrug. Lejeperioden er 2 år med mulighed for forlængelse.

Er det noget du/I er interesserede i må I endelig gerne sende en lille beskrivelse af jer selv. Jeg regner med at holde noget åbent hus snarest.

Priser
Leje per måned 9.500 kr/md
Forbrug 1.000 kr/md
Depositum 28.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan/terrasse Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst