3-værelses lejlighed i Hedehusene til 6500 kr.

Lej for 6.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
3 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
70 kvm
Periode
1-2 år

2640 bofællesskab, 3 vær., Reerslevvej, fremlejes, 70 m2, depositum kr. 13000, forudbetalt leje kr. 6500, A/C forbrug kr. 1000, lejeperiode: 1-2 år, overtagelsesdato: 01.05.21, delvist møbleret, vaskemaskine, opvaskemaskine, kælderrum

Jeg har lejet et helt hus i Hedehusene! Da det er lidt for stort kun til mig, så lejer jeg tre værelser ud til enten en enkeltperson, et par eller to enkeltpersoner.

Lejen er på 6500 om måneden + forbrug og vi er fælles om køkken og bad. Det drejer sig om to værelser på 1. sal og et i stuen. Det i stuen er et gennemgangsværelse, hvor jeg skal igennem for at komme i bad. Jeg har mit eget toilet i stue etagen, så jeg går kun igennem en gang om dagen for at komme til badeværelset. Ud over lejen skal der betales vand, el og varme ved siden af. Når regningen kommer, deler vi den. Så hvor meget aconto beløbet bliver på, afhænger af hvor meget vi bruger.
Indflytning kan ske fra 1. maj og lejen løber i 2 år. Man kan også godt flytte ind lidt tidligere efter aftale. Det er som udgangspunkt umøbleret, men der er mulighed for at låne nogle skabe eller kommoder hvis man har brug for dette.
Man kommer til at bo sammen med mig og min hund, så man skal ikke være allergisk over for pelsdyr.
Det ligger omkring 10 minutter fra stationen, og det tager 20 min. med toget til Kbh Hovedbanegård.

Priser
Leje per måned 6.500 kr/md
Forbrug 1.000 kr/md
Depositum 13.000 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst