3-værelses lejlighed i Horsens til 9795 kr.

Lej for 9.795 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
3 rum
Indflytning
01/05/2024
Størrelse
91 kvm
Periode
Ubegrænset

I det attraktive boligkvarter på havnen i Horsens finder du Havnehusene: Som består af to tårne, ejendommen er  opført i 2020 og indeholder 94 lyse lejeboliger, som fordeler sig på to til fire værelser. 

De eksklusive lejeboliger er for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, arkitektur eller beliggenhed. Alle lejligheder er bygget med materialer i top kvalitet og indrettet i unikke planløsninger, så pladsen udnyttes optimalt – perfekt til parret eller den lille familie.

Lejeboligerne i Havnehusene er kendetegnet ved en gennemtænkt planløsning udført i kvalitetsmaterialer og designet i ren, nordisk stil med flot lysindfald.

Der er mulighed for at leje en parkerings plads i kælderen under ejendommen via et Apcoa-abonnement for 345 kr. pr. måned.

I denne tre værelses lejlighed får du:

Lejevilkår:

* Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Havnehusene er placeret centralt på havnen i Horsens, her er du nabo til lystbådehavnen, og det hyggelige havnemiljøet. Omgivelserne i det omkringliggende område giver rig mulighed for at,  nyde roen og udsigten på kanten af kajen, snuppe en tur i kajak og indånde bylivet langs promenaden.

Efterhånden som bydelen bliver til, kommer området til at summe af liv med caféer, butikker, promenade anlæg og rekreative, grønne byrum. Derudover ligger Havnehusene kun et stenkast fra Horsens centrum, gode indkøbs muligheder, institutioner, skoler og offentlig transport.

Priser
Leje per måned 9.795 kr/md
Forbrug 1.000 kr/md
Depositum 29.385 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ja
Etage .
Elevator Ja
Altan/terrasse Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst