3-værelses lejlighed i Klampenborg til 7500 kr.

Lej for 7.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
3 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
88 kvm
Periode
7-12 måneder

2930 3 vær. lejlighed, 88 m2, Strandvejen 349 1.tv, 7500 mdr forudbetalt leje, 0 i depositum, fremleje, lejeperiode 7-12 måneder, overtagelse 2.4.24, altan, møbleret, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads

Charmerende lejlighed i Skovshoved, 3v, 88 kvm, lejligheden er utrolig stille og ekstrem lys trods første sal - sydvestvendt med masser af horisont til begge sider. Tæt på havet og Dyrehaven og samtidig kun 20 minutter fra Kbh, fremlejes - delvist. Egentlig udlejer jeg kun et værelse, men har kaldt det en lejlighed, da konceptet er, at vi ikke, eller kun sjældent, er her samtidigt. Skulle der være et overlap, er soveværelset dit private rum (det du lejer) og dagligstuen er mit private rum - du har adgang til spisestuen og altanen med havudsigt.

Lejligheden er mit elskede hjem og meget personligt indrettet med et væld af billeder og ditto bøger ikke dyrt eller fint rettere lidt bohemet i æstetikken. Måske vil du mest føle dig hjemme, hvis du har en intellektuel baggrund, men det vil jeg ikke hænge mig i.

Det er vigtigt, at du ikke medbringer møbler, ikke ryger, ikke har husdyr, at du for det meste er her alene og at du de fleste dage arbejder ude i dagtimerne samt at du jævnligt sover et andet sted.

Forestiller mig, at du er en slags pendler, som har brug for mit sted som et sekundært hjem.
Min sidste lejer boede fx på Møn, men fik arbejde 4 dage/ugentlig i Gentofte og havde brug for uforstyrrethed efter at arbejde.

Lad venligst være med at kontakte mig medmindre du har en interesse på de givne vilkår. Jeg elsker mit hjem, men har selv både et sekundært hjem og et sommerhus, så er fleksibel, men ikke då fleksibel, at jeg kan undvære mit hjem.

Priser
Leje per måned 7.500 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 0 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan/terrasse Ja
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst