3-værelses lejlighed i Middelfart til 11950 kr.

Lej for 11.950 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
3 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
110 kvm
Periode
1-2 år

5500 3 vær. lejlighed, 110 m2, Grønnegade 26, 1 mdr forudbetalt leje, 35850 i depositum, lejeperiode 1-2 år, A/C forbrug pr mdr 1500, overtagelse Snarest, tørretumbler, køleskab

Charmerende byhus på 110 kvm. udlejes

Midt i hjertet af Middelfart finder du dette totalrenoverede byhus fra 1840 i den gamle bydel i gåafstand fra byens strøg, skov og vand.

Boligen, der har fritlagte træbjælker og bindingsværk, byder på en god spisestue og stue ensuite med køkken-alrum, hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. I stueetagen er der også en stor entre med plads til overtøjet. Fra spisestuen samt fordelingsgang er der adgang til byhusets hyggelige gårdhave indeholdende en stor flisebelagt terrasse med masser af sol, plantekasser og skur til opbevaring. Byhuset har også egen separat adgang fra gaden, hvilket gør det nemt og praktisk at henstille cykler m.v. i gården.

I stueetagens fordelingsgang er der vaskesøjle (vaskemaskine & tørretumbler) og skabsplads. Herfra er der også et renoveret, godt badeværelse med separat bruseniche.
På førstesalen er der loft til kip og der forefindes yderligere et toilet samt et stort repos, hvor man rigtig kan være kreativ eller rummet kan evt. bruges til ekstra soveplads. Mulighederne er mange. Her er også byhusets soveværelse med 3 lyse vinduer.

I nærheden finder man både skole, indkøb, og spisesteder og byhuset ligger også tæt på stationen og offentlig transport i øvrigt. Boligen er perfekt til f.eks. enlige eller par, der ønsker et charmerende, autentisk byhus med gårdhave, men stadig vil være tæt på byen.

Bemærk dog at husdyr ikke er tilladt.

Lejligheden er klar til overtagelse snarest muligt og kan lejes fra 6-24 måneder.

Husleje er 11.950 kr. plus forbrug. Lejligheden kan også udlejes fuldt møbleret mod en mindre merpris.

Priser
Leje per måned 11.950 kr/md
Forbrug 1.500 kr/md
Depositum 35.850 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst