4-værelses lejlighed i Dianalund til 7500 kr.

Lej for 7.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
4 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
98 kvm
Periode
ubegrænset

4293 rækkehus, 4 vær., Øgårdsvej , 98 kvm, forudbetalt leje kr. 7500, A/C forbrug kr. 1300, depositum kr. 22500, lejeperiode ubegrænset

Her får I et attraktivt enderækkehus, der er opført i 2006 og fungerer som et etplanshus. Foruden et velholdt hjem med tre gode værelser, badeværelse og køkken-alrum får I en dejlig, ugeneret have med carport og skur.
Med adresse i Verup kan I nyde godt af, at naturen bliver en del af jeres nærmiljø, for på kort tid kan I gå både til Verup Mose og Bodal Plantage. Der er bus 250 meter fra ejendommen, så det er nemt at komme rundt, og da I blot er en kort køretur fra Dianalund venter alt fra indkøb til station med gode togforbindelser. Skole og pasningstilbud er på samme vis i en radius af få kilometer.
I forkæles med dejlig gulvvarme i den indbydende bolig, som inviterer jer indenfor via et praktisk bryggers, hvor sko og jakker kan efterlades, ligesom det er her, vasketøjet ordnes. Kernen i hjemmet er køkken-alrummet, der udgør et fantastisk opholdsmiljø, hvor det markante glasparti, som går næsten helt til loftet, lader jer betragte årstidernes skiften, ligesom I føres direkte ud i den grønne oase. Køkkenet er pænt og tidløst med plads til at spisebordet opstilles i denne sektion, mens resten af rummet kan dedikeres til den bløde sofa og fladskærmen.
De tre værelser er også godt fordelt, hvis I er en børnefamilie, der ønsker en separat forældreafdeling, og endelig er der et nydeligt badeværelse med brus og møblement til toiletsagerne.
I den nemme have er det ikke svært at forestille sig, hvordan I snart samler hele familien, mens aftensmaden steger på grillen.

Al kontakt på mail:
Huset er ledigt d. 1/7.

Priser
Leje per måned 7.500 kr/md
Forbrug 1.300 kr/md
Depositum 22.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst