4-værelses lejlighed i Holbæk til 12825 kr.

Lej for 12.825 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
4 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
111 kvm
Periode
ubegrænset

4300 4 vær. lejlighed, 111 m2, H.E. Flemmers Have, 12825 mdr forudbetalt leje, 38475 i depositum, lejeperiode ubegrænset, overtagelse 01-05-2022, terrasse, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads

Rækkehus udlejes i H.E. Flemmers Have, Holbæk

Boligen er opført i 2021 og klar til udlejning fra 1 maj 2022. Topmoderne rækkehus i rolige omgivelser på kaserne grunden som er blevet omdannet til større boligområde de seneste par år.

Rækkehuset er i 2 plan og på 111 m2, hvor alle kvm er helt optimalt udnyttet. Stueplanet i boligen byder på entré med garderobe, trappe til 1. salen og direkte kik gennem boligen ud i haven. Badeværelse udført i kvalitetsmaterialer med lyse flotte elementer, flot keramikbordplade med indstøbt vask, væghængt toilet og bruseniche. Boligens hjerte er det uimodståelige køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er et moderne, lyst og grebsfrit køkken med elementer i hvidt design og med flot hvid laminatbordplade. Fra stuen er der udgang til en dejlig, lille have, hvor der også er et tilhørende skur. På 1. salen møder i kviste der giver masser af lys og luft, 3 lyse værelser samt et stort badeværelse i samme stil som badeværelset i stueplan. Overalt er materialevalget med tanke på komfort og kvalitet og du kan glæde dig til gulvvarme med trådløse termostater i alle rummene. I badeværelserne og entréen er der lagt flotte gulvklinker og i stue, køkken og værelserne er der ens, stemningsfulde trægulve, der medvirker til et smukt, sammenhængende udtryk. Her kan du nyde følelsen af, at flytte ind i et nyopført rækkehus.

Boligen er opført i moderne stilart, men stadig med respekt for kvarterets byggeri på det store kaserne område. Imellem boligerne er der bøgehække, fællesarealer samt fælles parkeringspladser, hvor der vil være egen p-plads til boligen.

Boligen kan desuden bryste sig af en fortræffelig beliggenhed tæt på fjorden og Holbæk centrum.

Vand, varme, el og forbrug betales af lejer selv. Boligen har A2020 energimærkning.

Boligen udlejes umøbleret og billeder er fra identisk udstillingsbolig. Boligen har dog kølefryseskab, kogeplade, ovn, emhætte, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Ring gerne for yderligere info

Priser
Leje per måned 12.825 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 38.475 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst