4-værelses lejlighed i Klampenborg til 35000 kr.

Lej for 35.000 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
4 rum
Indflytning
01/07/2024
Størrelse
164 kvm
Periode
10 måneder

Bemærk fast lejeperiode på 10 måneder.

Huset er på hele 262 etagemeter og er attraktivt beliggende centralt i Taarbæk tilbagetrukket fra vej og trafikstøj. Huset fremstår i flot og moderne stand og er nyligt blevet renoveret. Huset udlejes fuldt møbleret for en periode på 10 måneder.

Man ankommer i husets hall med trappe op til entre og ned til underetagen. I entré er indsat flotte snedkererede skabe med plads til overtøj og god plads til påklædning.
I stueplan forefindes et stort åbent køkken der er i åben forbindelse med både spise- og opholdsstue. Køkkenet er moderne og udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og har god plads til flere kokke i køkkenet. Der er indrettet et større spiseområde i forlængelse samt en opholdsstue til den anden side. Der er indbygget pejs med retning med begge stuerum.
Fra opholdsstuen er udgang til en stor og privat terrasse med kig til vandet samt med god plads til ophold og spisning.

I stueplan forefindes tre gode soveværelser i varierende størrelser. Fra det primære soveværelse er direkte udgang til terrasse. Der er en fordelingsgang med indbyggede skabe og rigeligt opbevaringsplads til alle værelser. Det ene værelse er i dag indrettet som hjemmekontor. Der er adgang til badeværelse med bruseniche i forbindelse med værelserne i stueplan.

I husets underetage er der højt til loftet og generelt god plads. Her er indrettet et gæsteværelse, et stort bryggers med vaskefaciliteter samt et ekstra badeværelse med både bruseniche og kar. Yderligere forefindes et ekstra disponibelt rum, som i udgangspunktet ikke indgår i lejeforholdet.

Huset ligger centralt i Tarabæk med gåafstand til lokale indkøbsmuligheder, café og restaurant mv.. Huset er i nær forbindelse til vandet, hvor der er rig mulighed for at bade, ro kajak mv.. Der er ca. 5-10 minutters gågang til Klampenborg Station.

Huset udlejes fuldt møbleret for en periode på 10 måneder. Udlejer ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Priser
Leje per måned 35.000 kr/md
Forbrug
Varme:
Vand
1.800 kr/md
1.200 kr/md
600 kr/md
Depositum 105.000 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Nej
Etage 1.
Elevator Nej
Altan/terrasse Nej
Møbleret Ja
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst