4-værelses lejlighed i Mørkøv til 14500 kr.

Lej for 14.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
4 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
280 kvm
Periode
12 - 999 måneder

Boligen er beliggende ved det historiske Kongsdal Gods og er omgivet af den smukke natur i området og grænser lige op til skoven. Boligen er på alt i alt 280 m2, hvor en del af ejendommen med fordel kan benyttes til erhverv med separat adgang.

Man ankommer i husets store entre med plads til overtøj og herfra er videre adgang til det åbne stuerum. Stuerummet er ganske stort, udført med en indbygget brændeovn og ligger ensuite med spisestuen der er i åben forbindelse med køkkenet. Fra spisestuen er udgang til en stor terrasse mod haven. Køkkenet er nyt og moderne, udformet med køkken ø. I forbindelse med køkkenet ligger bryggers med mulighed for vaskefaciliteter og yderligere separat indgang samt gæstetoilet. I stueplan er yderligere et stort soveværelse med tilhørende badeværelse i forlængelse.

Ad intern trappe kommer man til husets 1. sal, der er indrettet med et stort repos, 3 store soveværelser i varierende størrelser - Og det ene med udgang til en stor tagterrasse. Tagterrassen er vendt mod sydøst og byder på en flot udsigt over ejendommen. Yderligere et badeværelse med både brus og kar.

Der medfølger brugsret til garage samt brændeskur, som er placeret på ejendommen. Have og grund er afgrænset af beplantning og stengærde.

Udlejes på tidsubegrænset lejekontrakt. Fremvises efter aftale. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Priser
Leje per måned 14.500 kr/md
Forbrug
Varme:
Vand
2.000 kr/md
1.500 kr/md
500 kr/md
Depositum 43.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ja
Etage 1.
Elevator Nej
Altan Ja
Møbleret Nej
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst