4-værelses lejlighed i Skævinge til 12750 kr.

Lej for 12.750 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
4 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
154 kvm
Periode
12 - 999 måneder

Stor landejendom i idylliske omgivelser med en god privat have.

Stuehuset på denne landejendom er blevet opdelt i to meget funktionelle og reelle boliger i to plan. Den ene bolig er nu til leje for en tidsubegrænset periode og står indflytningsklar. Der er brugsret til stor privat have, samt en fælles gårdsplads.

Man ankommer i boligens entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til et stort og vinklet stuerum, hvor der naturligt inddeles spise- og opholdsstue. Fra stuerummet er der direkte udgang til terrasse mod det store havestykke. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udført med alle nødvendige hårde hvidevarer.
I stueplan forefindes et stort soveværelse mod gårdspladsen samt badeværelse i god størrelse med separat bruseniche.

Ad intern trappe kommer man til 1. salen, hvor der er et større repos som kan anvendes til kontorplads, legeområde eller lignende. yderligere forefindes der her hele tre soveværelser i varierende størrelser.

Haven er i en god størrelse og er fint opdelt og afskærmet til naboen. Der er indrettet en mindre bålplads samt en god terrasse.
Der er rigeligt med parkeringsplads på gårdspladsen foran ejendommen. Der er adgang til opmagasinering i en stor kælder der er delt med nabohuset.

Udlejes ikke som delebolig.

Priser
Leje per måned 12.750 kr/md
Forbrug
Varme:
Vand
2.550 kr/md
1.800 kr/md
750 kr/md
Depositum 38.250 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ja
Etage 1.
Elevator Nej
Altan Nej
Møbleret Nej
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst