4-værelses lejlighed i Værløse til 20000 kr.

Lej for 20.000 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
4 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
160 kvm
Periode
24 måneder

Huset er blevet komplet restaureret for et par år tilbage og står i en imponerende og moderne stand. Huset er karakteriseret ved store, åbne stuerum, flot naturligt lysindfald, gulvvarme i hele huset og en god kælder på 50 m2.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang ud i det åbne stuerum / køkken alrum, hvor der er et flot lysindfald, god plads og flere muligheder for indretning. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og indrettet med en køkken ø med siddepladser. Fra stuerummet er udgang til en god sydvendt terrasse samt endnu en separat udgang til haven.
I forlængelse af køkken alrummet går man et trin op og ankommer i opholdstuen, som ligeledes er i åben forbindelse med køkkenet. Her er vinduer fra gulv til loft og et flot naturligt lysindfald i der rummelige og meget anvendelige rum. Der er direkte udgang til en vestvendt træterrasse mod haven, der fremstår meget privat.

Der forefindes alt i alt fire soveværelser i varierende størrelser i huset. Det er alle gode værelser, som enten kan udnyttes som individuelle soveværelser, men der kan også med fordel indrettes kontor, gæsteværelse, påklædningsværelse mv.. Fra det største soveværelser er direkte adgang til eget badeværelse med separat bruseniche og yderligere udgang til haven.

Ad intern trappe kommer man til kælderen, der fremstår flot og funktionel. Her er en god loftshøjde og gode muligheder udnyttelse af hele kælderen. Den er indrettet med et større disponibelt rum med indbyggede skabe, et vaskerum med separat indgang/udgang samt et mindre disponibelt rum til opbevaring, hobbyrum eller lignende.

Der er en god garage til huset med elektronisk port. Ligeledes er der en indkørsel med plads til 2-3 parkerede biler. Haven går hele vejen rundt om huset og fremstår privat og umiddelbart let at holde.

Udlejes ikke som delebolig.

Priser
Leje per måned 20.000 kr/md
Forbrug
Varme:
Vand
1.601 kr/md
1.600 kr/md
1 kr/md
Depositum 60.000 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Nej
Etage 1.
Elevator Nej
Altan Nej
Møbleret Nej
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst