4-værelses lejlighed i Værløse til 23500 kr.

Lej for 23.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
4 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
206 kvm
Periode
12 måneder

Huset er fremragende beligge bag ved kirken i Kirke Værløse. Man ankommer til huset ad smalle enkeltsporede veje - Og er vel isoleret fra trafikstøj. I Annexgårdsparken ligger flere større huse i nær forbindelse med hinanden, med adgang til store grønne fællesområder. Huset har en god og nem privat have og udlejes delvist møbleret.

Man ankommer i husets entre der er i åben forbindelse med en stor fordelingsgang, der giver adgang til hele husets stueplan. Husets hjerterum er det store køkken alrum med vinduespartier mod haven. Her er et stort og moderne køkken med alle hårde hvidevarer, en brændeovn, et stort spiseområde samt yderligere stueplads rundt den vinklede stue. Fra alrummet er direkte udgang til den private have og terrasse, der er indhegnet hele vejen rundt.

I stueplan forefindes to store værelse med vinduer mod haven, et mindre værelse/kontor, et bryggers med separat indgang og vaskefaciliteter, et nyligt renoveret badeværelse og yderligere et gæstetoilet. Her er god plads til den store familie og gode muligheder for indretning på kryds og tværs af alle rummene.

Ad en vindeltrappe fra alrummet kommer man til 1. salen. 1. salen er i åben forbindelse med alrummet i stueplan - og er karakteriseret ved fritliggende bjælker, klinkegulve og et stort og flot gavlvindue mod vest. Her er i dag indrettet én stor opholdsstue. I den anden ende af 1. salen er indrettet yderligere et soveværelse i en god størrelse i forskudte plan. fra 1. salen er vinduespartier mod tre verdenshjørner, hvilket giver et flot naturligt lysindfald samt en god udsigt.

Huset udlejes delvist møbleret for en periode på 12 måneder. Udlejes ikke som delebolig.

Priser
Leje per måned 23.500 kr/md
Forbrug
Varme:
Vand
3.300 kr/md
2.500 kr/md
800 kr/md
Depositum 70.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Nej
Etage 1.
Elevator Nej
Altan Nej
Møbleret Nej
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst