6-værelses lejlighed i Barrit til 7500 kr.

Lej for 7.500 kr/md
Type
Lejlighed
Værelser
6 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
180 kvm
Periode
ubegrænset

7150 Landejendom, 6 vær., Rosenvoldvej, 180 kvm 36, depositum kr. 22500, parkeringsplads, garage, lejeperiode ubegrænset

Det skønne husmandssted Nyborghus ligger pragtfuldt med udsigt til skovene ned mod Vejle Fjord og med kig ud over Rosenvold Gods' marker.

Hovedhuset i to etager er særdeles velholdt. Stueetagen rummer en flot lys stue, en spisestue, et mindre kontor, en garderobe og et køkken, imedens der på førstesalen er et badeværelse og tre charmerende soveværelser - det ene med walk-in skab.

Ydermere hører der to ladebygninger, der byder på mange muligheder i form af værksted, plads til mindre dyr og en stor garage til f.eks. en båd. Til slut er Nyborghus omgivet af en vidunderlig indhegnet have, med æbletræer, højbede, blomsterkummer, bålplads og en stor frugtbar køkkenhave.

Beliggenheden få hundrede meter fra den betagende Stenhøj Strand, Bjergfaldskovene og ruinen af den gamle borg ‘Staxevold’ egner sig perfekt til en natur- og haveglad familie, der ønsker at bo midt i et bemærkelsesværdigt og historisk landskab.

Priser
Leje per måned 7.500 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 22.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst