Værelse i Bryrup til 3666 kr.

Lej for 3.666 kr/md
Type
Værelse
Værelser
1 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
15 kvm
Periode
ubegrænset

8654 værelse, 15 kvm, 1 mdr forudbetalt leje, 0 i depositum, fremlejes, lejeperiode ubegrænset, overtagelse snarest, Kongsø 2, altan, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, kælderrum

Billigt værelse med egen altan udlejes af et lille kollektiv midt i skoven

Vi var tre der flyttede til lejemålet i starten af 2021, men tredjemanden måtte takke ja til en stilling i Odense - og derfor flytte - så nu søger vi en ny beboer til vores lille kollektiv i vores store skovhus. Vi er: Mathias, 31 år, uddannet klassisk guitarist og neuroscientist og står til at starte en Ph.d. i Aarhus til efteråret - og Tobias, 30 år, nyligt uddannet læge med job ved psykiatrisk afdeling i Vejle. Vi har sammen - og meget fornyligt - anskaffet os en rød Maine-Coon kattekilling og døbt ham Ozzy. Så katteallergikere bør tage sig dette forbehold.

Lejemålet er et ca. 15 m2 værelse med eksklusiv adgang til boligens eneste altan. Herfra er der læ og fantastisk udsigt ud til vores store have og videre over til en nærliggende sø ved en gigantisk rododendron busk.
Huset alene er omtrent 300 m2 og består af i alt 8 værelser. Disse værelser udgør 3 soveværelser, et musikrum, et yogastudie, et opmagasineringsrum, et stort indendørs træværksted med lysekrone, paketgulv og brændeovn - samt en stor stue med spisebord, atter en brændeovn og hjemmebiograf. Alle værelser udover soveværelser er fælles afbenyttelig. Det gælder også vores vinkælder.
Derudover har vi to toiletter, et stort lyst køkken og en voluminøs entre, hvor husets pillefyr (og yderligere en brændeovn) står.

Vi søger en (eller et par) til at overtage snarest muligt - så hvis du/I kan se dig selv langt inde i den kuperede midtjyske skov, hvor vejens trafik er uhørlig - og hvis du/I kunne tænke dig at bo med to rare mennesker (og en kat) i et hus så stort at der også er plads til at være for sig selv - ja, hvis du/I (ligesom os) tilmed har drømme om, på daglig basis, at være helt tæt på naturen med gåafstand til uberørt lynghede og badesøer, så kunne dette lejemål måske være det rette.

Vi (Tobias, Mathias og Ozzy) glæder os til at høre fra dig.

Priser
Leje per måned 3.666 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 0 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ja
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst