Værelse i Højbjerg til 3700 kr.

Lej for 3.700 kr/md
Type
Værelse
Værelser
1 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
15 kvm
Periode
ubegrænset

8270 værelse, 15 kvm, 3700 mdr forudbetalt leje, 7400 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 0, overtagelse snarest, Holmetoften 22, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab

NÆSTEN SOM EN LILLE LEJLIGHED:
Dejligt sydvendt værelse i villa. Veludstyret køkken, lækkert bad og spisestue, som du blot deler med en anden lejer. I bor i jeres egen del af huset, med egen indgang og mulighed for at bruge haven foran dit vindue. Vi har haft lejere i mange år, og der plejer at være en rigtig hyggelig stemning.

MEGET FOR PENGENE
Inkluderet i huslejen er el, vand, varme, tv-pakke, internet, og fri brug af vaskemaskine & tørretumbler. Du flytter bare ind, og så fungerer det hele.

GOD PLACERING
Tæt ved by, skov og strand. For enden af vejen ligger Føtex, Rema1000, og flere busstop, der kører direkte til byen. Sportsfaciliteter tæt på, fx svømmehal, tennis- og badminton, padle tennis, fodbold og fitness. Overfor huset er en dejlig park.

Matriklen er ikke-ryger. Vi vil gerne have en ung mand. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi er en stille og rolig husstand, som har et godt forhold til vores lejere.

Priser
Leje per måned 3.700 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 7.400 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst