Værelse i Horsens til 4000 kr.

Lej for 4.000 kr/md
Type
Værelse
Værelser
1 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
320 kvm
Periode
ubegrænset

8700 værelse, 320 kvm, 4000 mdr forudbetalt leje, 4000 i depositum, lejeperiode ubegrænset, overtagelse 1/03/22, Dalagervej , delvist møbleret, vaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, kælderrum

Hej og goddag dejlige mennesker i Danmark og Horsens.

Poster dette på vegne af Min ven som ejer huset.

Et værelse er tilgænglig til at leje i kælderen, som er en del af et stort hus. Faktisk føles kælderen som en lejlighed med din egen private indgang fra det værelse, du skal bo i, og der er også dør til at gå udenfor. Så du vil have dit fulde privatliv uden forstyrrelser. Beliggende i Horsens (Tyrsted) ca. 4 km fra midtby i en meget rolig og dejlig lokalitet med fantastisk grønne omgivelser omkring. Du kommer til at bo i kort afstand, hvor Føtex, netto, fakta, Rema1000, Fit og sund Gym og få gode restauranter ligger kun 2-4 minutter fra hvor du skal bo. Parkering er tilgængelig udenfor. Du vil have en stor have, som er velegnet til at grille om sommeren og slappe af med dine venner. Meget venligt og samarbejdsvilligt kvarter og søde naboer omkring.
Du kommer for at dele lejligheden med en meget venlig og samarbejdsvillig fyr fra Rumænien

Huslejen er 3500 kr om måneden for værelset + 500 kr for Wi-Fi, el og vand per måned.

Depositum skal være 4000kr.

Vaskemaskine er tilgængelig ovenpå, som du kan bruge uden at betale ekstra for dem. 2 gange/uge vask.

PS- Hvis du slet ikke har møbler, f.eks. seng, sofa eller skab, så kan hun også lån dig det, da vi har nogle ekstra møbler i huset til rådighed uden at betale noget ekstra penge for dem overhovedet! Igen kun hvis du ønsker det, ellers kan du bare tage dine møbler ind, hvis du har.

Tjek venligst billederne ud, og kontakt og del gerne med dine venner, hvis nogen har brug for at bo et dejligt og hyggeligt sted, eller du har brug for lidt ekstra information. Du er også velkommen til at komme og se for sig selv, inden du træffer en beslutning.

Tak

Priser
Leje per måned 4.000 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 4.000 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ja
Energimærke Ikke oplyst