Værelse i København til 4500 kr.

Lej for 4.500 kr/md
Type
Værelse
Værelser
1 rum
Indflytning
Hurtigst muligt
Størrelse
14 kvm
Periode
ubegrænset

2200 værelse, 14 kvm, 13500 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 0, overtagelse Ledigt nu, Hamletsgade 5. Sal

Værelse udlejes i en 2v lejlighed på Nørrebro tæt ved den røde- og den sorte plads. Husleje 4500 kr pr/md inklusiv forbrug, depositum 3 måneder. Indflytningspris afhænger af hvornår på måneden du flytter ind, men vil være depositum + 1 måned + evt resterende måned. Værelset er 14 kvm med fælles køkken og badeværelse. Der er ingen fælles-stue. Jeg er en 34 årig mand, og du kommer til at bo sammen med mig, som bor i det andet værelse. Desuden er min kæreste ofte på besøg, så vi er 3 personer i lejligheden meget af tiden. Indflytning hurtigst muligt. Ubegrænset lejeperiode.

Vi laver i fællesskab en rengøringsordning og generelt sørger for at det er rent og ryddeligt, så både dig og mig kan holde ud at være her. Jeg er meget åben for forslag og dialog, hvis du har nogle ønsker i forhold til hvordan man skal bo sammen, så kom gerne med input :-) Vi kan også arrangere fælles middage og sociale aktiviteter, men en lukket dør respekteres selvfølgelig også. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Mvh Emil

Priser
Leje per måned 4.500 kr/md
Forbrug 0 kr/md
Depositum 13.500 kr
Udvidet informationer
Dyr tilladt Ikke oplyst
Etage .
Elevator Ikke oplyst
Altan/terrasse Ikke oplyst
Møbleret Ikke oplyst
Pakering Ikke oplyst
Energimærke Ikke oplyst